Nyheder


Positive meldinger om hyggelokalet og økonomisk støtte til projektet

Skrevet d. 30/03/2020 15:11

Bestyrelsen er helt med på, at alle vores medlemmer gerne vil have pakket køen ud og i gang med at spille igen. Det vil vi også gerne. Desværre er det ikke muligt endnu, som situationen ser ud p.t.
Til gengæld har vi erfaret, at Nyborg Kommune sandsynligvis inden så lang tid vil sætte arbejde i gang med at reparere tag og etablere udluftning i den del af Ørbæk Midtpunkt hvor vi har lokale og samtidig vil arbejdet måske også gå i gang, ang. det ekstra lokale vi har ansøgt om. Det er ikke helt klart meldt ud endnu, men vi kan se at Kulturudvalget har godkendt projektet. Vi håber snart at få en melding på skrift fra Midtpunkt eller Kommunen.
Samtidig har vi også modtaget en positiv tilbagemelding fra Spar Nord Fonden, som gerne vil støtte vores projekt i forhold til den ansøgning vi har indsendt.
Så lidt positive meldinger i denne anstrengte tid.

Referat af Bestyrelsesmøde

Skrevet d. 25/03/2020 11:10

Her kan I hente referat fra det seneste Bestyrelsesmøde, afholdt den 9. marts 2020.

Referat af Bestyrelsesmøde den 9. marts 2020

Klubben er lukket ned og der er ikke adgang til klublokalet

Skrevet d. 24/03/2020 13:27

I forhold til de nye udmeldinger som regeringen er kommet med de senere dage, vil Ørbæk Midtpunkt og dermed også Ørbæk Billard Klub, allertidligst åbne igen efter Påske. Så indtil videre vil der ikke være adgang til klubbens lokaler, så må vi se op til Påske hvilke udmeldinger der kommer og om det skal forlænges.
Det er naturligvis vigtigt at vi allesammen overholder de anbefalinger og restriktioner der kommer og at man ikke benytter vores klublokale, heller ikke selv om man er alene, eller to der gerne vil spille sammen.
DDBU har haft møde ang. den indeværende sæson og hvordan tingene evt. kan afvikles, men med udmeldingen fra statsministeren i går, vil der ikke bliver afviklet nogen kampe, før tidligst efter påske og sandsynligvis længere endnu. Vi må afvente at se/høre hvad der sker og vi melder noget ud igen, så snart vi ved mere.
Klubben er lukket ned og der må ikke foregå aktivitet i klublokalet, heller ikke selv om vi har egen nøgle.

Vores generalforsamling, planlagt til den 27. april og finalerne i Klubmesterskabet den 26. april, kan måske også blive ramt og må udsættes. Det tager vi på et senere tidspunkt, når vi ved noget mere.
Der kan i den forbindelse også opstå en situation hvor vores interne revisorer kan få besværligheder med at gennemgå regnskab, bilag m.m., sammen med kassereren, som man plejer, men det er også en situation som vi må forsøge at håndtere.
I en situation som denne her, er billard sekundært, det vigtigste er at vi alle kommer igennem uden at blive ramt af denne virus og vi håber naturligvis at alle har det godt, passer godt på jer selv og jeres familie og kommer godt igennem det hele

Ørbæk Billard Klub er lukket foreløbig indtil den 30. marts.

Skrevet d. 12/03/2020 17:06

I forlængelse af statsministerens pressemeddelelse, og DDBU's udmelding har bestyrelsen i Ørbæk Billard Klub besluttet at lukke klubben indtil videre. Ørbæk Midtpunkt er lukket foreløbig indtil den 30. Marts.
Bestyrelsen melder naturligvis noget ud så snart vi hører nærmere.
Vi opfordrer klubbens medlemmer til at tage dette alvorligt og overholde dette.

Corona - Covid-19
DDBU meddele:
Den Danske Billard Union tiltræder med omgående virkning de af regeringen og DIF foreslåede foranstaltninger til bekæmpelse og inddæmning af Corona smitten.
Det betyder:
Al turnerings aktivitet af enhver art suspenderes hermed i første omgang fra i dag torsdag d.12.marts 2020 indtil fredag d.27.marts. Suspenderingen er ikke en aflysning men en udsættelse af al turnerings aktivitet indtil videre. Når situationen er under kontrol, vil Turneringsudvalget meddele proceduren for afvikling af udsatte turneringer.
DDBU opfordrer samtidig alle billardklubber, som er medlem af unionen til at holde lukket for al aktivitet indtil i første omgang d.27.marts.
Situationen og udviklingen følges nøje og i takt med nødvendige opdateringer eller yderligere forholdsregler vil DDBU løbende orientere unionens klubber og medlemmer.
Med venlig hilsen
Torsten Danielsson
Formand
Den Danske Billard Union

Regionsmester Jørgen Jørgensen

Skrevet d. 10/03/2020 15:38

Flot resultat af Jørgen Jørgensen i weekenden, hvor han vandt Regionsmesterskabet i Kl. D med 10,47 i totalsnit.
Tillykke med det flotte resultat. 

IT kursusaften

Skrevet d. 21/02/2020 09:48

PC’er, smartphone, internet, netbank, e-boks, Facebook, e-mail, Google, Officepakke med Word, Excel osv. osv.
I dagens Danmark er det svært at komme helt uden om nogle af de ovenstående digitale muligheder.
Undertegnede arbejder med flere af disse emner hver dag og har gjort det i mange år, også privat.
Det er ikke alle som er lige interesserede eller velbevandret i den nye digitale verden.
Det vil jeg gerne forsøge at hjælpe lidt med, i den udstrækning at min viden slår til og hvis der er medlemmer i klubben som kunne være interesseret. Der kan evt. også være andre som kan bidrage med viden.
Jeg tænker at vi i løbet af foråret, kunne afholde en eller flere små kursusaftner, hvor vi gennemgår nogle af de ovenstående emner.
Er det noget du kunne være interesseret i, så skriv dig på listen i klubben, så jeg kan få en vurdering af, om der er interesse for det.
Med venlig hilsen
Jimmy Lauridsen

Klubmesterskab 2019-20 - Finalestævne

Skrevet d. 18/02/2020 12:32

Som bekendt er der i år to forskellige klubmesterskabsturneringer, en for spillere under 10 i snit og en for spillere over 10 i snit. Vi er nu nået frem til, at der er fire spillere tilbage i hver turnering og de to finaler spilles samme dag, søndag den 26. april 2020, fra kl. 10.00 til ca. kl. 16.00. Spillerne skal selv være dommere og så håber vi at kunne få medlemmer til at være listefører, men det er ikke noget krav for blot at kigge på.

Indkaldelse til Generalforsamling 2020

Skrevet d. 16/02/2020 17:18

Ordinær Generalforsamling afholdes mandag den 27. april 2020, kl. 19.00 i klubbens lokale.
Bestyrelsen fremlægger ændringsforslag til vedtægterne, som kan hentes her.

Indkaldelse 2020

Love og vedtægter - Ændringsforslag

Uafgjort i 2. division kegler mod Taulov.

Skrevet d. 16/02/2020 16:57

Uafgjort i dag i 2. div. mod Taulov, på udebane.
Samtidig vandt Nyborg på hjemmebane mod Bristol Odense, 6-2, så nu er Nyborg vist sikker på 1. pladsen i puljen og oprykning. Vi havde håbet på lidt mere i denne sæson, men holdet har tabt et par kampe hvor vi kunne have fået points. Men vi må bare træne noget mere og på den igen.
Jesper Jørgensen og Erling Thomsen vandt deres kampe i dag og sikrede det ene points.

Udekamp i 2. division keglebillard

Skrevet d. 02/02/2020 21:16

Klubbens førstehold i 2. div. keglebillard, mødte i dag Vissenbjerg på udebane.
Resultatet blev uafgjort 4-4, ikke helt hvad vi havde sat næsen op efter. Holdet er nu 2 point efter Nyborg i toppen af puljen, men lad os se. Der resterer stadig 3 kampe og den ene af kampene er mod Nyborg som vi spiller mod på hjemmebanen i Ørbæk. De to vindere i dag var Michael og Jimmy. 3. manden Jesper tabte med kun 4 points og havde chancen på efterstødet, så en spændende afslutning på hans kamp. Erling kom ikke rigtig i gang i hans kamp.

Næste side