Nyheder


Klubmesterskab 2018/19

Skrevet d. 16/03/2019 12:27

  

I år ændrer vi lidt på afviklingen af de sidste kampe om årets Klubmesterskab.
I år arrangerer vi et Finalestævne hvor alle kampe spilles samme dag.
Datoen er fastsat til lørdag den 27. april fra kl. 09.30 til ca. 16.00.
De fire finaleklare spillere er: Jørgen Pedersen, Frede Hansen, Svend Ove Jensen og Dorthe Lauridsen.

Vi skal bruge nogle dommere/listeførere til alle kampene og enkelte har allerede nu sagt ja, men har du lyst så tilmeld dig gerne hos Jimmy.
Har du ikke lyst til at være dommer, så håber vi alligevel, at du har lyst til at bruge en dag i klubben som tilskuer og være med til at vi får et godt stævne og en hyggelig dag ud af det.
Programmet bliver sådan, at vi spiller de første to runder, hvorefter der vil være fælles frokost for dem der har lyst og bagefter spilles så den sidste runde og pokalen overrækkes.

Indkaldelse til generalforsamling

Skrevet d. 14/03/2019 19:45

Ørbæk Billardklub
Generalforsamling afholdes mandag den 29. april 2019 i Billardlokalet kl. 19.00

Dagsorden iflg. klubbens love.
1.       Valg af ordstyrer.
2.       Valg af stemmetællere.
3.       Formanden aflægger beretning.
4.       Kassereren gennemgår regnskabet.
5.       Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer.
          På valg er Jesper Jørgensen og Bent Nielsen (modtager ikke genvalg).
6.       Valg af suppleant til bestyrelse.
          På valg er Søren Melin.
7.       Valg af revisor.
          På valg er Niels Andersen.
8.       Valg af suppleant til revisor.
          På valg er Tor Andreasen.
9.       Valg af spillerudvalgsmedlemmer 3 stk
          På valg er Jesper Jørgensen, Jørgen Jørgensen og Mogens Pedersen.
10.      Valg af suppleant til spillerudvalg.
          På valg er Bent Nielsen.
11.      Indkomne forslag.
12.      Eventuelt.

Forslag der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal skriftligt meddeles formanden Jesper Jørgensen, Sentvedvej 46, 5871 Frørup senest 3 dage før.

Referat af Bestyrelsesmøde

Skrevet d. 14/03/2019 12:46

Kort referat af bestyrelsesmøde, afholdt den 11. marts 2019.

1. Generalforsamling mandag d.29 april kl. 19.
2. Spillermøde ang. næste sæson tirsdag d.28-05-2019 kl.19.
3. Ny leder i Ørbæk Midtpunkt Jan Reimer Kristiansen.
4. Der kommer køleskab i klubben, håber på ærlighed blandt medlemmerne.
Evt. MP. til Dorthe Lauridsen.
5. Der er ledige vagter til Ørbæk Marked, medlemmerne opfordres til at hjælpe til,
det er gode penge til klubben. Henvendelse til Mogens Pedersen eller Jesper Jørgensen.
6. Der bliver snakket med Jan om ventilation i klubben.
7. Bestyrelsen opfordrer medlemmerne til at sende info til Jimmy
som kan lægges ud på vores hjemmeside.

Klubmesterskab 2019

Skrevet d. 13/03/2019 12:13

I år vil vi forsøge at afvikle Klubmesterskabet på en anden måde end tidligere.
Der vil blive lavet et finalestævne hvor alle kampe afvikles med de fire finalister, Jørgen Pedersen, Svend Ove Jensen, Frede Hansen og Dorthe Lauridsen.
Datoen er ikke helt fastlagt endnu, men det vil blive en lørdag eller søndag i april måned.

Vi arbejder på at skaffe dommere til alle 3 runder og så håber vi naturligvis, at flere af klubbens medlemmer kommer og kigger på og bakker spillerne op.

Hjælp på Ørbæk Marked

Skrevet d. 12/03/2019 12:36

Klubben har brug for hjælp i forbindelse med dette års Ørbæk Marked.
Som det er de fleste bekendt, så henter klubben hvert år et stort tilskud hjem, ved at udføre nogle opgaver i forbindelse med dette marked.

I år har vi brug for lidt flere hænder og har du lyst/mulighed for at sætte lidt tid af i dagene 12. - 15. juli, så kontakt
Jesper Jørgensen eller Mogens Pedersen snarest muligt
og gerne senest 1. maj

Nicolai Thomsen nr. ved ungdomcup i Århus

Skrevet d. 24/02/2019 22:59

 Så blev Nikolai nr. 3 ved Ungdomscuppen afholdt i Fluen i Århus i denne weekend Godt kæmpet Nikolai på trods af at du havde næst længste distance af alle samt at spillet ikke lige kørte optimalt for dig . Ungdomscuppen BK 22, stort tillykke til vinderne Nr. 1 Magnus Bisgaard, BK Fluen Nr. 2 Andreas Lyhne Andersen, BK Fluen Nr. 3 Nikolai Thomsen, Ørbæk BK Nr. 3 Laura Mortensen, Billardklubben Fluen Et stort Tillykke til jer . Dejligt for dig Magnus at det endelig lykkedes at gå hele vejen efter flere andenpladser. FLOT GÅET . Dejligt at I unge mennesker holder ild i keglebillarden samt hygger jer i hinandens selskab uanset resultaterne . .

Erling Thomsen

Ny klubaften den sidste fredag i hver måned

Skrevet d. 23/02/2019 22:10

I fredags, den 22., var vi vi 7 medlemmer til klubaften, så det var et fint fremmøde og der var interesse for at fortsætte med en fast klubaften. Vi fik snakket og hygget og spillet lidt sjovt billard.

Vi blev enige om, at en fast klubaften fremover skal være en gang om måneden og det bliver den sidste fredag i hver måned. Det vil være fint hvis man kan være i klubben omkring kl. 18.30.

Vi håber endnu flere vil møde op næste gang. Det var faktisk en meget hyggelig aften.

Klubaften på hverdage

Skrevet d. 12/02/2019 10:35

Undertegnede kommer ofte i klubben på hverdagsaftner og selvtræner og oplever næsten altid, at der kun er mig i klubben. Jeg synes det er lidt ærgerligt at vi har et lækkert klublokale og godt materiel, men at klubben nærmest er øde efter kl. 17.00 på hverdage. Jeg synes det kunne være spændende hvis vi kunne få etableret en enkelt klubaften, hvor der kom flere medlemmer og både spillede og havde lidt socialt liv i klubben. Hyggede lidt med snak, en øl, en kop kaffe eller lign.
Tirsdag er der instruktion, onsdag og torsdag er der tit hjemmekampe, så mulighederne kunne være mandag eller fredag aften.
Det behøver jo ikke kun at være medlemmerne. Man kunne evt. tage kone eller kæreste med, hvis de havde lyst til at være en del af det sociale ind i mellem.
Er det kun mig der har det sådan, eller er der andre af jer som synes det kunne være spændende?
Jimmy

Efterfølgende denne nyhed og mail til medlemmerne, har der være flere positive tilkendegivelser om en klubaften og vi laver den første klubaften fredag den 22. februar.

 

Lidt opdatering om holdturneringen

Skrevet d. 09/02/2019 12:18

Så det vist tid til at vi får lidt opdatering igen om den igangværende holdturnering.

Klubbens førstehold i 2. division keglebillard kæmper stadig en del med stabiliteten. Når en eller flere på holdet spiller godt, er der andre af os som ikke spiller så godt.
Men holdet er p.t. placeret på en 5. plads og vi burde kunne spille os igennem sæsonen og blive i 2. division, med tre holdkampe tilbage.
Men der er plads til forbedringer og det skal nok komme.
I Serie 3 Keglebillard har vi fire hold med og alle fire hold klarer sig fint. Et hold ligger på førstepladsen, et hold på andenpladsen og to hold på tredjepladsen, så det ser rigtig godt ud.
Og alle fire hold ligger tæt med flere af de øvrige hold hvad angår matchpoints, så der kommer nok nogle spændende og afgørende kampe her i afslutningen af turneringen.
I Oldboys Keglebillard ser det til gengæld rigtig godt ud. Fire hold er med og af dem ligger de tre af holdene på førstepladsen i deres puljer og det sidste hold ligger på en fjerde plads. Flere af oldboys spillerne og spillerne i Serie 3 har også + på kontoen, når man kigge på ranglisten over klubbens spillere, hvilket betyder at der er fremgang spillemæssigt og snitmæssigt. Det er positivt og tyder på en opadgående udvikling.
Det sidste hold er med i Oldboys 2-mands Keglebillard og holdet her ligger også på en førsteplads i puljen.
Så alt i alt ser det meget godt ud for klubben p.t.

Klik her hvis du vil se flere resultater og klubbens rangliste.

 

Tur til Ærø

Skrevet d. 21/01/2019 20:06

Dameholdet med hjælp fra Erling skulle til Marstal og spille kamp søndag den 13-1-2019. Frede(rikke) kunne ikke være med, da sønnike skulle cykle DM i cross.
Da det jo er en hel dagstur havde Conny sørget for rundstykker, ost og marmelade og undertegnede stod for kaffen. Det blæste lidt, men OK sejltur. Nu er dameholdet ikke kun et "hold", der spiller billard turnering- men også lidt af et" udflugtshold". I dag ingen undtagelse (trods GPS). Kørte lidt forkert i en rundkørsel ved Svendborg og så var vi på vej til Thurø !
Vi kom dog godt -og rettidigt- derover. Hyggelige folk på Ærø, som tog godt imod os. Vi spillede uafgjort. Erling og Conny sørgede for sejrene, medens Dorthe og jeg for nederlagene. Frokosten var hjemmelavet medister, frikadeller og rullepølse, samt gammelost. Lækkert.
Vi kørte atter mod Ærøskøbing og fordrev tiden lidt i Netto. Vi havde fået fyldt vores termokande op med kaffe efter frokosten, og hjemturen bød på anekdoter om, hvordan Erling havde mødt sin kone og om hvordan Dorthe og Jimmi blev kærester. Hvad man dog ikke kan nå på sådan en vinterdag.
Jeg var lige ved at blive diskvalificeret, som dommer, da jeg kom til at sige "hov", da Erling var tæt på at skyde til den hvide bal ! Lidt sjovt må der godt være på vores plan.
Dette lille skriv er blevet til på en terrasse i Abu Dhabi.
Kirsten

PS: Kirsten tob billedet så hun må undværes på det fine foto af holdet.

Næste side