Nyheder

Tilbage til Nyheder

Lidt nyt fra klubben

Skrevet d. 09/04/2019 09:32

JØRGEN PEDERSEN REGIONSMESTER I OLDBOYS KEGLEBILLARD
Jørgen Pedersen har spillet sig videre i Oldboys individuelt, som Regionsmester. Flot resultat og tillykke med videre adgang til Landsfinalen, som spilles på hjemmebane i Ørbæk, lørdag den 4. maj.
Det skal vi naturligvis bakke op og Jørgen skal have en masse støtte fra klubbens medlemmer denne dag. Jeg håber også der vil være flere af jer som vil melde sig som dommer/listefører hvis der bliver brug for det. Men sæt X i kalenderen og kom i klubben til en festlig dag denne lørdag. Det er ikke så tit der er Landsfinale stævne på hjemmebane. :-)

INSTRUKTION I KLUBBEN
Instruktion om tirsdagen fortsætter lidt endnu hver tirsdag fra kl. 18.00, for dem der er interesseret. På et tidspunkt går vi nok ned på hver anden tirsdag, men så længe interessen er der og der kommer nogen om tirsdagen kører vi videre. Tilbuddet til alle andre, især over 10 i snit, er naturligvis også stadig åben. Er der noget du gerne vil forsøge at ændre eller have noget nyt input, så sig til og lad os kigge på det og lave en aftale.
HUSK, det er nu hvor sæsonen er ved at være slut, at man skal have ny viden at arbejde med, træne de ting man ikke er så god til og holde ved lige, så man ikke skal bruge de første 3-4 kampe i den nye sæson til at komme i form.
Det er nu og de næste måneder man skal lære lidt mere end de andre, så man er foran allerede når første turneringskamp går i gang. De andre holder jo sommerferie og er i dårlig form til august/september. :-)

KLUBMESTERSKAB
Jeg vil gerne opfordre til, at man skriver sig på listen i klubben, enten som dommer eller tilskuer, når vi lørdag den 27. april fra kl. 09.30 til ca. 16.00 afvikler finalekampene i Klubmesterskabet.
De fire finale spillere, Jørgen Pedersen, Frede Hansen, Svend Ove Jensen og Dorthe Lauridsen fortjener at få god opbakning fra medlemmerne.