Nyheder

Tilbage til Nyheder

Oldboys Keglebillard, individuelt. Landsfinale.

Skrevet d. 04/05/2019 17:57

Lørdag blev Landsfinalen i Oldboys Keglebillard, individuelt, afviklet i Ørbæk Billardklub, hvor Jørgen Pedersen havde spillet sig til hjemmebane.
Desværre var de kun tre spillere pga afbud fra Arne Mathiesen fra Assens.

Landsmester blev Jørgen Pedersen, som spillede helt suverænt i den første kamp med ny personlig rekord, med et snit over 22. Jørgen spillede en nærmest fejlfri kamp. Ingen streger og lukkede i 8 indgange, mod Flemming Jørgensen fra KBK/BNV. Det kunne han så ikke helt leve op til i anden kamp, som han tabte til Henrik Klavsen fra Maribo.

Det betød så, at den sidste kamp mellem Flemming Jørgensen og Henrik Klavsen kunne afgøre det hele. Henrik kunne selv afgøre om han ville være mester ved at vinde, mens Flemming med en sejr, ville forære Jørgen Pedersen titlen. Det blev Flemming Jørgensen som spillede sig til sejren og dermed et mesterskab til Jørgen Pedersen. En fortjent titel til Jørgen, som har trænet meget det sidste års tid og ændret på hans spil.

Allerede næste weekend skal han så i kamp igen, sammen med makkeren Frede Hansen, når de skal spille Landsfinale for Oldboys Keglebillard 2-mands hold.