Nyheder

Tilbage til Nyheder

Klubben er lukket ned og der er ikke adgang til klublokalet

Skrevet d. 24/03/2020 13:27

I forhold til de nye udmeldinger som regeringen er kommet med de senere dage, vil Ørbæk Midtpunkt og dermed også Ørbæk Billard Klub, allertidligst åbne igen efter Påske. Så indtil videre vil der ikke være adgang til klubbens lokaler, så må vi se op til Påske hvilke udmeldinger der kommer og om det skal forlænges.
Det er naturligvis vigtigt at vi allesammen overholder de anbefalinger og restriktioner der kommer og at man ikke benytter vores klublokale, heller ikke selv om man er alene, eller to der gerne vil spille sammen.
DDBU har haft møde ang. den indeværende sæson og hvordan tingene evt. kan afvikles, men med udmeldingen fra statsministeren i går, vil der ikke bliver afviklet nogen kampe, før tidligst efter påske og sandsynligvis længere endnu. Vi må afvente at se/høre hvad der sker og vi melder noget ud igen, så snart vi ved mere.
Klubben er lukket ned og der må ikke foregå aktivitet i klublokalet, heller ikke selv om vi har egen nøgle.

Vores generalforsamling, planlagt til den 27. april og finalerne i Klubmesterskabet den 26. april, kan måske også blive ramt og må udsættes. Det tager vi på et senere tidspunkt, når vi ved noget mere.
Der kan i den forbindelse også opstå en situation hvor vores interne revisorer kan få besværligheder med at gennemgå regnskab, bilag m.m., sammen med kassereren, som man plejer, men det er også en situation som vi må forsøge at håndtere.
I en situation som denne her, er billard sekundært, det vigtigste er at vi alle kommer igennem uden at blive ramt af denne virus og vi håber naturligvis at alle har det godt, passer godt på jer selv og jeres familie og kommer godt igennem det hele